Losinj sziget > Horvát szigetek - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Losinj sziget > 5 weboldal. Kategória leírása: Losinj sziget - Horvátország. Utazás, nyaralás, lakókocsi a Losinj szigeten.
Szponzorált linkek
Losinj sziget - Horvátország
http://www.horvatorszaginfo.hu/helyek/losinj-sziget/

Losinj is része a Cres-Losinj szigetcsoportnak, amelynek további tagjai a Cres és a Losinj szigetek körül található miniszigetek: Susak, Unije, Ilovnik és számos lakatlan sziget. Losinj a 11. legnagyobb horvát sziget. Területe 75 km2, partvonalának hossza 112 km, 33 km hosszú, szélessége északon 5 km, míg Mali Losinjnál a legkeskenyebb 0,25 km vagyis csupán 250 méter „széles”. Legmagasabb pontja a 588 méter magas Osoršćica. Losinj ugyan ötöde Cres szigetnek, de lakossága két és félszerese, 8200 lakosa van. A legfontosabb megélhetési forrás a turizmus ...

Losinj sziget - Horvátország
Mali Losinj - Losinj sziget
http://www.adriagate.com/hu/horvatorszag-uticel/Mali-Losinj_Losinj-sziget.aspx

Mali Losinj az észak-dalmáciai Losinj sziget legnagyobb városa, mely a halászatilag rendkívül jelentős - és ezért az Adria legnagyobb sporthorgászati terepének számító - Auguszta-öbölben fekszik.

Mali Losinj - Losinj sziget
Nyaralás a Losinj szigeten
http://www.horvatorszagi-nyaralas.net/nyaralas-a-kvarner-obolben/losinj-sziget

Losinj sziget a Kvarner-öböl nyugati szélén, hosszan elnyúlik Cres alatt. Ahogy Cres szigetnél említettük, egykoron egy sziget volt Cres és Losinj, de az ókorban a sziget(ek) akkori uralokdói a Római Birodalom rabszolgái kiásták a Cres és Losinj közötti földrészt, hogy könnyebben átjárjanak a birodalmi hajók a két sziget között. Ma az osori forgóhídon lehet átjárni a két sziget között.

Nyaralás a Losinj szigeten
Apartman magyar tulajdonostól Losinj szigeten
http://www.cromega.com

Kiadó apartmanok Horvátországban, magyar tulajdonostól! Béreljen apartmant Losinj szigeten, Mali Losinj városban! A városban, ahol az évi napsütéses órák száma 2600 óra. A sziget örökzöld, a hőmérséklet még télen is 10 fok körül van, ezáltal egész évben számtalan lehetőségeket kínál a kikapcsolódásra. Friss-fűszeres levegő, citrusfélék , pálmafák, mesés öblök, túraútvonalak , partmenti sétányok és csodálatos óváros jellemzi Mali Losinj városát. Látogasson el honlapunkra, tekintse meg kínálatunkat: www.cromega.com

Apartman magyar tulajdonostól Losinj szigeten
Magánszállás - Losinj sziget
https://www.adriatic.hr/hu/szallas/kvarner/losinj

Találja meg az ideális szállást Losinj szigeten. Az Adriatic.hr a legnagyobb magánszállás kínálatot nyújtja Önnek, melyből könnyen kiválaszthatja oldalunkon (www.adriatic.hr/hu) az Önnek leginkább megfelelő szálláshelyet, vagy felveheti a kapcsolatot segítőkész munkatársainkkal, akik az Ön anyanyelvén válaszolnak majd kérdéseire.

Magánszállás - Losinj sziget
Hirdetések
Oldal leírása
horvatszigetek.wyw.hu: Horvát szigetek katalógus. Horvátországi szigetek. Horvát sziget.
Gyűjteményünkben 218 válogatott horvát szigetek témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Aktív linkek: 218 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 40921